meta data for this page
  •  

Kesätyöpaikkoja ohjelmistotuotannon ja tiedonhallinnan laitoksella

Ohjelmistotuotannon ja tiedonhallinnan laitos tarjoaa haettavaksi KOLMEA noin kuukauden mittaista kesätyöpaikkaa lukiolaiselle. Toivomme, että olet kiinnostunut tietotekniikasta, sekä tiedät hieman muutakin, kuin miten Facebook aukeaa.

Kerro meille itseäsi kiinnostava tutkimusongelma ja miten lähtisit sitä tutkimaan. Kesätyössäsi tulet osallistumaan laitoksen toimintaan, mahdollisesti työskentelemään esittelemäsi ja itseäsi kiinnostavan tutkimusongelman parissa. Lisäksi ylläpidät päiväkirjaa siitä, mitä näit ja koit yliopistolla töissä ollessasi sekä siitä, miten työ etenee.

Hyvä puhutun ja erityisesti luetun englanninkielen taito on sinulle etu työtehtävässäsi, ja lisäksi ohjelmoinnin perusasioiden ymmärtäminen luetaan eduksi. Kesätyön ajankohta sovitaan erikseen työn ohjaajan kanssa.

Palkka on 1326 € kuukaudessa.

Yleistä

Lappeenrannan teknillisen yliopiston Ohjelmistotuotannon ja tiedonhallinnan laitos tekee muun muassa verkkosovelluksiin, peleihin, peliteollisuuteen, mobiilisovelluksiin, ohjelmistotestaukseen ja opintomenetelmiin liittyvää tutkimusta. Esimerkkinä laboratorion toiminnoista toimii vaikkapa http://codecamp.fi.

Hakutapa

Panosta hakemukseen, jossa esittelet oman tutkimusidean mitä haluaisit tutkia. Esittele myös itsesi, mistä olet kiinnostunut ja millaisia asioita olet itse tehnyt.

Lähetä hakemuksesi 1.4.2014 mennessä osoitteeseen tarja.nikkinen@lut.fi. Sähköpostin otsikkona tulee olla “kesätöihin tutkimaan”. Liitä mukaan myös kopio todistuksestasi (pdf).

Virallinen kesätyöilmoitus: http://www.lut.fi/tutustu-meihin/tule-meille-toihin/avoimet-tyopaikat/-/asset_publisher/7l8eLkbYf7Xv/content/kesatyopaikat Ohjelmistotuotannon ja tiedonhallinnan laitos: http://www.lut.fi/tuotantotalouden-tiedekunta/ohjelmistotuotanto-ja-tiedonhallinta