meta data for this page
  •  

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
courses:ct30a3201:teemu_hokkanen [2013/09/03 13:04]
f0387849
courses:ct30a3201:teemu_hokkanen [2013/09/19 09:41]
f0387849
Line 1: Line 1:
 **Oppimispäiväkirja** **Oppimispäiväkirja**
  
-3.9 Tänään kirjoitan ensimmäisen kerran oppimispäiväkirjaani,​ johon olisi tarkoitus lisätä jatkossa aina uusien tehtävien jälkeen kommentteja. Aloitin edellisen viikon torstaina codeacademyn Javascript tehtävät, ja sain ne eilen (2.9.2013) valmiiksi. ​ Tehtävät olivat varsin helppoja, mutta tulipahan ainakin uusi syntaksi tutuksi. Aikaa minulla meni tehtävien tekemiseen n. 10h+**3.9** Tänään kirjoitan ensimmäisen kerran oppimispäiväkirjaani,​ johon olisi tarkoitus lisätä jatkossa aina uusien tehtävien jälkeen kommentteja. Aloitin edellisen viikon torstaina codeacademyn Javascript tehtävät, ja sain ne eilen (2.9.2013) valmiiksi. ​ Tehtävät olivat varsin helppoja, mutta tulipahan ainakin uusi syntaksi tutuksi. Aikaa minulla meni tehtävien tekemiseen n. 10h 
 + 
 +**9.9** Päätin jälleen tehdä tehtävät intensiivinä. En ollut koskaan tehnyt mitään html/css liittyvää,​ joten tämä oli minulle täysin uusi ja hyvä kokemus. Vähän jäi tosin epäilyttämään,​ että näinköhän taitoni ovat riittävät näidenkään harjoitusten jälkeen. Sellainen tunne jäi, ettei kaikki tiedot ja taidot tallentuneet muistiini. Uskon, että joudun vielä palaamaan kertaamaan näitä asioita.  
 + 
 +**12.9.** Päätinkin jäädä kipeän jalan kanssa kotiin, joten oli hyvää aikaa aloitella jQueryä. Tehtävät rullasivat nopeasti ja tehokkaasti läpi ja syntaksi tuli hyvin tutuksi. Luin myös tarkasti teoria-asiat,​ joka lisäsi myös ymmärrystä syntaksista. Tein 78% tehtävistä. 
 + 
 +**16.9** Tein loput jQuery -tehtävät ja muistin heti mistä oli kyse. Viimeisissä tehtävissä ei oikeastaan mitään tarvinut tehdä, kunhan vain tarkasteli että mitä tapahtuu erilaisista funktioista.  
 + 
 +**18.9** Katselin vähänsen harjoitustehtävää,​ ja tuli sellainen tunne että en oikein muista javascript/​html asioita. Yritin myös saada jotain aikaiseksi visual studiolla, mutten oikein osannut käyttää ohjelmaa html/​javascript/​jqueryn kanssa. Sunnuntaina jatkuu. 
 + 
 +Codeacademy -tehtäviin käytetty aika: 22h