meta data for this page
  •  

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
Last revision Both sides next revision
courses:ct30a3201:teemu_hokkanen [2013/09/03 13:04]
f0387849
courses:ct30a3201:teemu_hokkanen [2013/09/19 09:39]
f0387849
Line 1: Line 1:
 **Oppimispäiväkirja** **Oppimispäiväkirja**
  
-3.9 Tänään kirjoitan ensimmäisen kerran oppimispäiväkirjaani,​ johon olisi tarkoitus lisätä jatkossa aina uusien tehtävien jälkeen kommentteja. Aloitin edellisen viikon torstaina codeacademyn Javascript tehtävät, ja sain ne eilen (2.9.2013) valmiiksi. ​ Tehtävät olivat varsin helppoja, mutta tulipahan ainakin uusi syntaksi tutuksi. Aikaa minulla meni tehtävien tekemiseen n. 10h+**3.9** Tänään kirjoitan ensimmäisen kerran oppimispäiväkirjaani,​ johon olisi tarkoitus lisätä jatkossa aina uusien tehtävien jälkeen kommentteja. Aloitin edellisen viikon torstaina codeacademyn Javascript tehtävät, ja sain ne eilen (2.9.2013) valmiiksi. ​ Tehtävät olivat varsin helppoja, mutta tulipahan ainakin uusi syntaksi tutuksi. Aikaa minulla meni tehtävien tekemiseen n. 10h 
 + 
 +**9.9** Päätin jälleen tehdä tehtävät intensiivinä. En ollut koskaan tehnyt mitään html/css liittyvää,​ joten tämä oli minulle täysin uusi ja hyvä kokemus. Vähän jäi tosin epäilyttämään,​ että näinköhän taitoni ovat riittävät näidenkään harjoitusten jälkeen. Sellainen tunne jäi, ettei kaikki tiedot ja taidot tallentuneet muistiini. Uskon, että joudun vielä palaamaan kertaamaan näitä asioita.  
 + 
 +**12.9.** Päätinkin jäädä kipeän jalan kanssa kotiin, joten oli hyvää aikaa aloitella jQueryä. Tehtävät rullasivat nopeasti ja tehokkaasti läpi ja syntaksi tuli hyvin tutuksi. Luin myös tarkasti teoria-asiat,​ joka lisäsi myös ymmärrystä syntaksista. Tein 78% tehtävistä. 
 + 
 +**16.9** Tein loput jQuery -tehtävät ja muistin heti mistä oli kyse. Viimeisissä tehtävissä ei oikeastaan mitään tarvinut tehdä, kunhan vain tarkasteli että mitä tapahtuu erilaisista funktioista.  
 + 
 +**18.9** Katselin vähänsen harjoitustehtävää,​ ja tuli sellainen tunne että en oikein muista javascript/​html asioita. Yritin myös saada jotain aikaiseksi visual studiolla, mutten oikein osannut käyttää ohjelmaa html/​javascript/​jqueryn kanssa. Sunnuntaina jatkuu.