meta data for this page
  •  

This is an old revision of the document!


Päivä 1

Mielenkiintoisesti, siis aivan täydellisesti sarkastisessa merkityksessään, kurssin opiskelijan pitäisi osata lukea kurssintekijöiden ajatuksia. Ensimmäiseen JavaScript-tehtävään kului tuhottoman kauan aikaa, koska siinä ei ollut selkeästi kerrottu, mitä siinä halutaan opiskelijan tekevän. Lisäksi esimerkiksi ylimääräisistä suluista ilmoitetaan samalla virheilmoituksella kuin kaikesta muustakin (virheellinen x:n arvo jne.).

Vähintäänkin kiehtova lähestymistapa. Jatketaan tutkimuksia.

Päivä 1, jatkoa

Toinen tehtävä on aivan yhtä mystinen kuin ensimmäinenkin. Tein koodin aivan erilailla kuin vastauksessa, mutta se meni läpi. En tiedä osasinko nyt paremmin, teinkö aivan väärin, onko kirjoittamisillani mitään merkitystä vai arpooko tuo vain lähes satunnaisesti, millä koodilla pääsee eteenpäin.

Päivä 1, vielä hengissä

Ensi yrityksellä kolmannen tehtävän koodi ei mennyt läpi. Herjasi, että olisi pitänyt kutsua onload-funktiota, mikä oli jo valmiiksi kirjoitettu ja siihen ei käsittääkseni tarvinnut tehdä muutoksia… Toisella yrittämällä täsmälleen sama koodi meni läpi. Ehkäpä tämä johtuu siitä, että käytän Firefoxia enkä Chromea?