meta data for this page
  •  

17.9.-18.9. - Huomasin, että codeacademy-tehtävien ja oppimispäiväkirjan pitäisi olla esittelykunnossa 19.9. kello 10. Hieman on tullut kurssin alku nukuttua, joten urakkaa oli melko reilusti edessä. Työn touhussa satuin vielä tekemään hieman vääriä HTML- ja CSS-tehtäviä (web projects != web fundamentals), joten ei se ihan nappiin mennyt.

Javascript-osuus oli jokseenkin työlästä, mutta ihan opettavaista ja selkeää. Toistoa tuli melko paljon, mikä alkoi hieman puuduttamaan varsinkin loppuvaiheessa. Javascriptin syntaksi tuntui melko helposti omaksuttavalta. Asiat itsessään olivat jo entuudestaan tuttuja aiemmilta ohjelmointikursseilta.

HTML- ja CSS-osuudessa tosiaan tein tuon kämmin alkamalla paukuttamaan väärää tehtävänippua codeacademystä. Web Projects tuntui vaikeammalta, kuin tämä Fundamentals, joka siis oikea tehtäväsarja olisi ollut. Vaikka tässä hieman mentiin ns. perse edellä puuhun, koen silti myös jotain oppineeni. Fundamentalsin tehtävät tuntuvat kaiken toiston myötä todella puuduttavilta. HTML:ää olen viimeksi koodannut yläasteella, joten pieni muistiinpalauttelu toki on paikallaan, mutta ei samaa asiaa tarvitsisi niin kovin monesti jankuttaa.