Olet varmaan kuullut yliopisto-opiskeluun liitettävän sanan akateeminen vapaus. Tästä voisi yhtä hyvin puhua akateemisena vastuuna, sillä yliopistossa sinä itse olet vastuussa omasta opiskelustasi sekä opintojesi edistymisestä.

Teekkariksi

Vakuutuitko jo, että tulevaisuutesi tietotekniikan opiskelijana alkaa Lappeenrannassa? Kuulostaako teekkarielämä siltä oikealta vaihtehdolta? Haluatko olla mukana luomassa ja kehittämässä uusia nörttijärjestelmiä?

Kyllä -> Täytä hakupaperit.
En -> Tarkastele sivustoa syvemmin.

LTY:n valitseminen ensisijaiseksi hakukohteeksi avittaa sisäänpääsyssä. Hakemisprosessi saattaa sisältää pieniä pääsykokeita, mutta niistä selviää kyllä, kun yo-kokeetkin ovat vielä tuoreessa muistissa. Valituille ilmoitetaan kirjeitse heinäkuun alulla. Lycka till!