Tiesitkö, että...

Opiskelu alkaa uusille opiskelijoille fuksiviikolla. Jokainen uusi opiskelija kuuluu pieneen tuutoriryhmään ja saa oman tuutorinsa. Tämä opastaa fukseja opiskelun alkuun; näyttää tärkeimmät paikat yliopistolla, auttaa lukujärjestyksen teossa, tutustuttaa iltarientoihin ja toisiin opiskelijoihin.


Opiskelu on siitä mukavaa puuhaa, että sitä ei enää yli kaksikymppisenä ole pakko harrastaa. Toisaalta opiskella saa, vaikka olisi kuinka vanha. Opiskelun kiinnostavuus on hyvin pitkälti itsestä kiinni. Jos tietotekniikka tuntuu kiinnostavalta - koodia syntyy, piuhat kytkeytyvät tai web-järjestelmät kiinnostavat - ei opiskelu varmasti huono vaihtoehto ole. Sitä paitsi - hyvä koulutus tarjoaa eväät suureen palkkapussiinkin.

Opiskelua Lappeenrannassa ei voi sanoa tylsäksi - ei sitten mitenkään. Täällä on esimerkiksi Suomen pisin wappu. Kevään korvalla kaksi viikkoa järjestetään kaiken näköisiä iki-ihania tapahtumia, kuten Kruisinki ja FinnHits. Opiskelu on myös yksi tehokkaimmista tavoista tutustua uusiin ihmisiin. Maailmankatsomus avartuu ja teekkarivuosina koetut asiat ovat satavarmasti muistissa vielä eläkepäivinäkin!