Tiesitkö, että...

Olet varmaan kuullut yliopisto-opiskeluun liitettävän sanan akateeminen vapaus. Tästä voisi yhtä hyvin puhua akateemisena vastuuna, sillä yliopistossa sinä itse olet vastuussa omasta opiskelustasi sekä opintojesi edistymisestä.


Opiskelu on siitä mukavaa puuhaa, että sitä ei enää yli kaksikymppisenä ole pakko harrastaa. Toisaalta opiskella saa, vaikka olisi kuinka vanha. Opiskelun kiinnostavuus on hyvin pitkälti itsestä kiinni. Jos tietotekniikka tuntuu kiinnostavalta - koodia syntyy, piuhat kytkeytyvät tai web-järjestelmät kiinnostavat - ei opiskelu varmasti huono vaihtoehto ole. Sitä paitsi - hyvä koulutus tarjoaa eväät suureen palkkapussiinkin.

Opiskelua Lappeenrannassa ei voi sanoa tylsäksi - ei sitten mitenkään. Täällä on esimerkiksi Suomen pisin wappu. Kevään korvalla kaksi viikkoa järjestetään kaiken näköisiä iki-ihania tapahtumia, kuten Kruisinki ja FinnHits. Opiskelu on myös yksi tehokkaimmista tavoista tutustua uusiin ihmisiin. Maailmankatsomus avartuu ja teekkarivuosina koetut asiat ovat satavarmasti muistissa vielä eläkepäivinäkin!